Toimitusehdot

Yleistä tietoa verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy:
Spede-idea Oy
Höylätie 5 B
01650 Vantaa
Finland

Y-tunnus:
1601802-9

Puhelin: +358 400 876 437
Sähköpostiosoite: [email protected]

Tuotteiden tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan kautta. Tilauksista tulee aina sähköpostivahvistus. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tuotteiden maksaminen

  • Verkkomaksu: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki. 
  • Lasku- ja osamaksupalvelut: Collector ja Jousto.
  • Korttimaksaminen: Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, Eurocard ja Diners Club.
  • Mobiilimaksaminen: MobilePay

Toimitus- ja käsittelykulut

Tuotteiden toimitus- ja käsittelykuluista perimme 6,90 €. Tuotteet toimitetaan Postin pakettina suoraan kotiovellesi tai lähimpään noutopisteeseen.

Toimitusajat

Tuotteet toimitetaan kolmen (3) päivän kuluessa tilauksesta. Kaikkia tuotteita pyritään pitämään varastossa, mutta pidätämme oikeuden pidempään toimitusaikaan.

Vaihto- ja palautusehdot

Suojavisiiri ja lippalakki ovat hygieniatuotteita eikä niitä voi palauttaa mikäli pakkauksen on avannut. Kaikilla muilla tuotteillamme on kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa, jonka tulee olla myös alkuperäisessä kunnossa. Palauttamasi tuotteen kaikkien tuotelappujen tulee olla edelleen irrottamattomia.

Mahdollisissa palautustapauksissa tuotteen lähetyksestä ja palautuksesta aiheutuneet kulut tulevat aina tilaajan maksettaviksi.

Pelkkä tavaran noutamatta jättäminen tai palauttaminen eivät enää riitä kaupan peruuttamiseksi. Peruutusilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta ja tavara pitää palauttaa 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta.

Reklamaatio

Reklaamatio tulee tehdä sähköpostitse [email protected]

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.